Loading...

Regulament antrenamente

Ultima actualizare: 10 Martie, 2021

Participantul sau reprezentantul legal prin prezenta confirma ca nu va / participantul pe care il reprezinta nu va participa la nici o activitate decat daca a citit si a inteles regulile circuitului pentru zilele cu antrenamente libere, a verificat circuitul si este de acord cu conditiile prezente tinand cont de viteza care va fi atinsa de vehiculul sau. Intelege sa nu participe / ca participantul pe care il reprezinta sa nu participe daca nu este de acord sa accept riscurile inerente implicate.

Declara in continuare ca este / participantul pe care il reprezinta este apt atat fizic, cat si mental din punct de vedere medico sportiv pentru a participa la activitatea de karting.

Declara in continuare ca nu sufara / participantul pe care il reprezinta nu sufera de epilepsie, convulsii, pierderi recurente de constienta, episoade de lesin sau ameteala, boli pneumonare sau cardiologice, leziuni cerebrale, care i-ar impiedica abilitatea de a conduce si/sau nu este constient de astfel de insuficienta a lui / a persoanei de care este responsabil/a.

Declara ca in eventualitatea in care se simte / participantul pe care il reprezinta se simte indispus fizic sau mental sau sufera de vreo vatamare, ranire de orice tip, va notifica imediat organizatorul unde se desfasoara activitatea. Ca urmare, va / participantul pe care il reprezinta va inceta activitatea daca va fi astfel sfatuit de catre organizatorii evenimentului. Se va asigura ca a citit semnificatia steagurilor si ca le-a si inteles / participantul pe care il reprezinta le-a inteles.

Accepta ca starea tehnica a vehiculului sau / participantului pe care il reprezinta sunt responsabilitatea sa / lui si ca vor / va conduce in siguranta cu constientizarea sigurantei altor participanti si accepta ca sporturile cu motor sunt periculoase. Inainte sa participe / participantul pe care il reprezinta sa participe, accepta ca este responsabilitatea lui sa ceara regulile circuitului de la organizatori. Accepta ca este responsabilitatea sa / a participantului pe care il reprezinta sa studieze si sa observe standardele de conducere ale altora si sa conduca permanent cu prudenta in privinta sigurantei sale si a altora. Confirma ca nu a / participantul pe care il reprezinta nu a consumat alcool cu cel putin 12 ore inaintea inceperii activitatii. De asemenea, isi asuma pagubele materiale ale circuitului si/sau ale materialelor produse din culpa sa / participantului pe care il reprezinta. Intelege si accepta ca nerespectarea indicatiilor organizatorilor si/sau a regulamentului de participare si/sau a programului poate atrage eliminarea sa / a participantului pe care il reprezinta din cadrul evenimentului fara rambursarea taxei de participare.

Prin semnarea acestui document accepta si intelege in totalitate termenii acestui document si motivele pentru care i s-a cerut sa il semnez si prin prezenta confirma ca il semneza de buna voie si neinfluentat de nimeni. De asemenea, confirma ca intelege ca acest sport si toate activitatiile ce tin de el nu sunt fara riscuri si, in consecinta, accepta responsabilitatea de a avea grija atat de siguranta sa, cat si a celor din apropierea sa intr-un mod prudent si constiincios in tot timpul pe care este / participantul pe care il reprezinta este pe circuit. Declara ca este competent dpdv legal sa semneze acest document.

Daca participantul are sub 18 ani, reprezentantul legal trebuie sa semneze de asemenea, iar prin semnarea acestui document isi cedeaza toate drepturile pe care le-ar avea in privinta acestei activitati.