Imaginea contează!
Imaginea contează!
  • Postat de Organizare
  • Sâmbătă, 29 Mai 2021
  • 08:52

În lumea Motorsport-ului ce devine din ce în ce mai vizuală, realizarea unei imagini unitare și a materialelor de înalt nivel este indiscutabil o necesitate. În era marketingului digital măsurabil, implicarea sponsorilor este condiționat de calitatea imaginii, vizibilitatea și notorietatea pe care asocierea cu un pilot, o echipă dar și a un campionat o poate oferi. 

Dorim să facem acest pas într-o abordare în care efortul de a crea o identitate vizuală de cel mai înalt nivel al campionatului vine de asemenea în sprijinul piloților și echipelor ce vor avea acces la aceste resurse pentru a fi utilizate în prezentări, comunicare și prezență online. 

Vom acoperi în efortul nostru atât zona competițională cât și o parte din imaginile de profil prin realizarea pentru următoarele 3 etape a unui studio foto în fiecare dintre locații. Atât pe pistă cât și în studio am implicat doi fotografi creativi cu experiență în motorsport. 

Claudius Vasilescu, ambasador Elinchrom Red Bull Photography și Mihai Bogdan Traian sunt o echipă cunoscută în ultimii ani pentru stilul non conformist și dinamic al fotografiilor de motorsport.

Piloți, echipamente și kart-uri se vor regăsi în imagini alături de competiție și câștigători, dar mai presus de toate sportivitatea și pasiunea. Dorim să începem să spunem povestea pasiunii din spatele acestui campionat și nu doar să prezentăm câștigătorii întrucât sportul cu motor este cu mult mai mult decât perioada dintre semaforul de start și steagul alb-negru în pătrățele dintr-o zi de duminică. 

Pasiunea, munca și eforturile tuturor trebuie să capete o imagine și o voce.

Pentru detalii și programări - 0766422494