Loading...

Vitezistii Romaniei gata de CNK!

Organizare Publicat Miercuri, 05 Mai 2021

CNK debuteaza la Bucuresti cu prima etapa in perioada 14-16 mai, competitie aflata sub girul FRK si organizata de ACS BRT. Nu mai putin de 70 de piloti si-au facut deja inscrierea, campionatul intern avand de aceasta data si peste 10  piloti externi din Bulgaria si Republica Moldova.

„Succesul de la Bacau, de la Cupa Romaniei ne-a determinat sa fim foarte increzatori apropo de calitatea competitiei interne din acest sezon. Conform normelor de siguranta sanitara si a restrictiilor in vigoare din pacate accesul spectatorilor nu este permis dar suntem optimisti ca putem incepe sezonul in conditii de siguranta cu respectarea tuturor cerintelor autoritatilor si a normelor de siguranta. Participarea externa, numarul mare de arbitri, expunerea media, prezenta unui  delegat tehnic international de marca sunt elemente ce fac sa credibilizeze CNK” a explicat Luminita Gemes, Director Organizare CNK 2021.

Odata cu debutul sezonului intern, delegatia de piloti romani participanti in competitiile internationale din acest an revin in intern. Numele „grele” ca Darius Babaioana, David Cosma Cristofor, David Dragan, Dinu Stroescu revin dupa rezultate remarcabile in cursele de WSK.  

In acelasi timp, clasele seriei ROTAX se bucura de o prezenta buna pana in acest moment si se remarca clasele Senior Rotax – 10 piloti si Junior Rotax – 9 piloti. Totodata, clasa Promo BB – „pepiniera” – se contureaza in acest moment cu 9 piloti pregatiti sa ia startul.

 

CIFRELE CNK Etapa 1

80

De piloti s-au inscris deja pentru etapa 1 din Campionatul National de Karting 

Continua sa citesti

Mai multe din postarile noastre

29 May, 2021 Imaginea contează!

În lumea Motorsport-ului ce devine din ce în ce mai vizuală, realizarea unei imagini unitare și a materialelor...

06 Sep, 2021 98.. 99.. 100.... Piloții C...

Circuitul AMCKART - Tunari va găzdui în data de 10-12 septembrie runda finala a Campionatului National de Kart...

11 Jun, 2021 Un nou proiect: Cursuri de...

Organizatorul Campionatului National de Karting 2021 - BRT initiaza un nou proiect incepand cu etapa 3 ce va a...