Vitezistii Romaniei gata de CNK!
Vitezistii Romaniei gata de CNK!
  • Postat de Organizare
  • Miercuri, 05 Mai 2021
  • 13:00

CNK debuteaza la Bucuresti cu prima etapa in perioada 14-16 mai, competitie aflata sub girul FRK si organizata de ACS BRT. Nu mai putin de 70 de piloti si-au facut deja inscrierea, campionatul intern avand de aceasta data si peste 10  piloti externi din Bulgaria si Republica Moldova.

„Succesul de la Bacau, de la Cupa Romaniei ne-a determinat sa fim foarte increzatori apropo de calitatea competitiei interne din acest sezon. Conform normelor de siguranta sanitara si a restrictiilor in vigoare din pacate accesul spectatorilor nu este permis dar suntem optimisti ca putem incepe sezonul in conditii de siguranta cu respectarea tuturor cerintelor autoritatilor si a normelor de siguranta. Participarea externa, numarul mare de arbitri, expunerea media, prezenta unui  delegat tehnic international de marca sunt elemente ce fac sa credibilizeze CNK” a explicat Luminita Gemes, Director Organizare CNK 2021.

Odata cu debutul sezonului intern, delegatia de piloti romani participanti in competitiile internationale din acest an revin in intern. Numele „grele” ca Darius Babaioana, David Cosma Cristofor, David Dragan, Dinu Stroescu revin dupa rezultate remarcabile in cursele de WSK.  

In acelasi timp, clasele seriei ROTAX se bucura de o prezenta buna pana in acest moment si se remarca clasele Senior Rotax – 10 piloti si Junior Rotax – 9 piloti. Totodata, clasa Promo BB – „pepiniera” – se contureaza in acest moment cu 9 piloti pregatiti sa ia startul.

 

CIFRELE CNK Etapa 1

80

De piloti s-au inscris deja pentru etapa 1 din Campionatul National de Karting