Cine?

Bortov Racing Team

Bortov Racing Team este o echipa de talie internationala, cu sediul in Bacau, Romania. Echipa a fost creata de Dmitri si Vladimir Bortov in anul 2012 in urma succesului pe care l-au obtinut in anul 2011, an in care au condus SinedMotorSport, cucerind cea mai inalta treapta a podiumului in WSK (World Series Karting).

Alaturi de echipa noastra cu experienta vasta in organizarea competitiilor din motorsport, Bortov Dmitri aka DIMA/ MOLDOVEANUL presedintele clubului BRT vom organiza Campionatul National de Karting al Romaniei 2021.

Din momentul infiintarii si pana in prezent, echipa a crescut si a obtinut numeroase victorii atat pe plan national cat si international.

Echipa Bortov Racing Team a fost remarcata la cel mai inalt nivel al kartingului, fiind singura echipa de karting din Sud-Estul Europei contactata de catre uzina de talie internationala LenzoKart, cu care a dezvoltat cateva modele de rame, care au adus rezultate spectaculoase intr-un timp scurt in campionatul din Italia, Germania cat si in Campionatul Mondial.